«Для мене це безкоштовний піар», - Михайло Апостол про «замовні» телепрограми

02.12.2018 23:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Колишній народний депутат Михайло Апостол прокоментував появу в ефірі одного з всеукраїнських телеканалів «замовної» програми проти нього.

«Пишуть, дзвонять друзі, знайомі і незнайомі мені люди, що один поважний канал крутить якусь ахінею про мене і чи буду я реагувати. Звичайно, що не буду. Навпаки, мені приємно, що моїй скромній особі приділяють такий дорогий час і колонки в пресі», - написав Апостол у соцмережі.

Він назвав появу таких програм «безкоштовним піаром».

«Для мене це є безкоштовний піар, хоч не розумію для чого він мені потрібен. Я уже не політик і навряд чи ним буду. Я скоріше маленький службовець (бо служу Батьківщині), науковець, благодійник, експерт, громадський діяч...». – зазначив пан Михайло.

Апостол додав, що реагує на подібні випадки спокійно.

«Я спокійно це дивлюся, читаю, сміюся і шкодую тих, хто зробив ці замовлення, потративши немалі кошти. Ви знаєте, страшніше, коли б про тебе читали в некролозі», - резюмував екс-нардеп.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews