У Тернополі виявили аварійний витік газу

07.12.2018 00:43   Опубліковано : Анастасія Гарасим'як
Джерело: TeNews

Сьогодні, 6 грудня, на вулиці Живова виявлено аварійний витік газу, повідомляють на сайті Тернопіль житлово-комунальний.

У центральній частині міста газ подається з пониженим тиском, а в окремі будинку подачу зовсім припинено.

Як зазначив начальник виробничо-технічного відділу КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” Віталій Грубенюк, про виконання аварійних робіт тепловиків попередили заздалегідь, відтак ще на найближчих три години забезпечене теплопостачання у житловий фонд за рахунок циркуляції теплоносія. Температурні параметри теплоносіїв підняли вище нормативних, за рахунок чого тернополяни, що є споживачами централізованого теплопостачання, не повинні відчути жоднх незручностей. У споживачів, які користуються індивідуальним опаленням, можуть виникнути труднощі із запуском котлів через понижений тиск.

Щойно фахівці усунуть аварійну ситуацію та відновиться повноцінне постачання газу, котельні запрацюють, забезпечуючи безперебійне постачання тепла в оселі тернополян.

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews