Відомий тернопільський журналіст презентував свою багаторічну працю – фотоальбом «Замки Тернопілля»

07.12.2018 19:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Відомий тернопільський журналіст презентував свою багаторічну працю – фотоальбом «Замки Тернопілля». До створення видання долучився також художник Олег Кіналь - дизайнер і художній редактор фотоальбому. Саме він і поділився у Facebook новиною про вихід у світ цієї роботи:

 «Унікальне подарункове видання!

"ЗАМКИ ТЕРНОПІЛЛЯ" 

Це багаторічна праця заслуженого журналіста України, кореспондента "УКРІНФОРМу", фотохудожника Олега Снітовського.

Розкішне видання, до якого я мав честь  долучитись як художній редактор та дизайнер. У фотоальбомі понад 500 дивовижних світлин, інформація про замки, підписи трьома мовами: українською, англійською, польською та мапа, де розміщені більше 30-ти древніх споруд. Дякую Олегу за співпрацю у створені цього фоліанту. Такі видання є знакові. Це чудовий подарунок для людей з вишуканим смаком. Фотоальбом презентує наш край Тернопілля. Раджу землякам дарувати його друзям, знайомим в Україні та за кордоном, своїм дітям.

Захоплюючої вам мандрівки замками Тернопілля, де за мурами давніх фортець живе дух української нації», - пише художник Олег Кіналь.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews