«На злочин пішов із сокирою»: на Прикарпатті чоловік обікрав медзаклад

07.12.2018 22:33   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: WestNews

На Тисмениччинi полiцейські грyпи реагування патрyльної полiцiї оперативнo затримали злодiя, який обікрав лiкарську амбулаторiю.

Читайте також

На Косівщині за день обікрали чотири будинки
На Прикарпатті працівниця ломбарду викрала золото

Про крадiжку з лiкарської амбулаторiї, в с. Павлiвка, що на Тисмениччинi, до полiцiї повiдомила працiвниця закладy, пише - WestNews.

Поліцейські негайно прибули на місце виклику, оглянули територію. За декілька годин «за гарячими слідами» правоохоронці розшукали та затримали правопорушника. Затриманий – 49-річний мешканець району.

Зловмисник на злочин пішов із сокирою. Нею пошкодив металопластикові двері амбулаторії і проник в середину приміщення. Звідти викрав вино, яке медики після здачі крові дають пацієнтам. Зловмисник теж здавав кров і бачив, скільки пляшок є і де стоять. Тому спокусився на злочин.

Через вчинення крадіжки, поєднаної з проникненням в житло, розпочато кримінальне провадження передбаченої ч. 3 ст. 185 ККУ. Затриманому мають оголосити про підозру у скоєнні злочину та обрати міру запобіжного заходу. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews