У Радехівському районі з кладовища вкрали хрести

08.12.2018 08:30   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Status Quo

Правоохоронці Радехівського відділення поліції затримали на гарячому двох жителів Радехівського району, які здійснили наругу над могилами на місцевому цвинтарі.

Читайте також

Невідомі у Львові понищили статую Апостолу Тадею
Вандали вкрали 50-кілограмовий вінок з меморіалу в Личаківському районі Львова
На Львівщині масово грабують родинні склепи на цвинтарях (Відео)

Про це повідомляє Радехівське відділення поліції у Facebook, пише - Status Quo.

Слідчі встановили, що 20 листопада близько 09:00 год. двоє зловмисників, серед яких і жінка, перебуваючи на території кладовища «Старий цвинтар у місті Радехів», переконавшись, що їхні злочинні дії ніхто із сторонніх осіб не бачить, зламали два надмогильні хрести, які помістили в сумку з метою подальшого збуту.

Даним зловмисникам правоохоронці оголосили підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.297 КК України, тобто незаконне заволодіння предметами, що знаходяться на могилі померлого (наруга над могилою), вчинене з корисливих мотивів.

Санкція статті передбачає покарання – у вигляді обмеження волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавлення волі від чотирьох до семи років.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo