У місті Дубно триває перевірка готовності рятувальників (Фото)

08.12.2018 15:11   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Комісія ГУ ДСНС у Рівненській області приймає заліки щодо готовності співробітників міськрайонних гарнізонів Служби порятунку Рівненщини до виконання обов’язків керівника гасіння пожежі.

Шостого грудня в Дубно на території 5-ї державної пожежно-рятувальної частини здавали іспити рятувальники Дубенського, Радивилівського, Млинівського та Демидівського районів.

Співробітники Держслужби з НС проходили теоретичне тестування на знання нормативних документів оперативно-рятувальної служби та дій під час ліквідації надзвичайних ситуацій і гасіння пожеж. На другому етапі всі учасники практично відпрацьовували навчальні вправи із спеціальної та загально-фізичної підготовки.

Після закінчення здачі заліків усі понад 40 співробітників Дубенського, Радивилівського, Млинівського та Демидівського гарнізонів Служби порятунку Рівненщини успішно отримали допуски на виконання обов’язків керівника гасіння пожеж.

Також цього дня дубенські вогнеборці провели для колег з інших районів екскурсію в підрозділі, практично продемонстрували можливості нового обладнання, що є на озброєнні ДПРЧ-5, та ознайомили з історією створення та розвитку пожежно-рятувальної частини.

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews