На Прикарпатті за «гарячими слідами» затримали зловмисника, який обікрав будинок

10.12.2018 16:48   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: WestNews

9 грудня, у рамках проведення  профілактичних заходів під назвою «Квартира» поліцейські Прикарпаття затримали злодія, інформує - WestNews.

Читайте також

На Косівщині за день обікрали чотири будинки
На Прикарпатті працівниця ломбарду викрала золото

Повідомлення про крадіжку надійшло від 47-річного мешканця Снятинського району. Чоловік розповів, що невідома особа проникла до його житлового будинку, звідки викрала ком’ютерну техніку.  Поліцейські негайно прибули на місце виклику, оглянули територію та опитавши свідків. З’ясували, в якому напрямку зловмисник поїхав. Вже за декілька хвилин «за гарячими слідами»  працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль та затримали злодія.

Через вчинення крадіжки, поєднаної з проникненням в житло, розпочато кримінальне провадження передбачене ч. 3 ст. 185 ККУ. Затриманому оголосили про підозру у скоєнні злочину. Наразі вирішується питання про  обрання міри запобіжного заходу. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews