У Березному вперше відбувся «Духовний ранок» 

11.12.2018 16:57   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews
Ініціативу голови Рівненської облдержадміністрації Олексія Муляренка у проведенні «Духовних ранків» переймають райони області.

Так, вперше такий захід провели на Березнівщині.

Головною темою «Духовного ранку» стало питання миру, тому захід розпочався зі спільної молитви за мир в Україні.

До спілкування довкола біблійних та актуальних соціальних тем долучилися керівники району, представники різних релігійних конфесій, громадські активісти та учасники АТО. Також відвідав  «Духовний ранок» голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук.

Присутні ділилися думками про основи миру та його важливості в житті кожного, читали уривки Євангеліє та обговорювали їх.

Підсумовуючи, голова Березнівської РДА Віталій Люшин зазначив, що буде докладати зусиль, аби такі зустрічі стали традиційними.

Нагадаємо, що традицію проведення «Духовних ранків» вирішили започаткувати восени голова ОДА Олексій Муляренко спільно з релігійними громадами Рівненщини. Цю ідею підтримали представники усіх релігійних конфесій – православні, греко-католики, римо-католики і протестанти. Захід передбачає відкритий формат спілкування і став традиційним.

Вже 13 грудня «Духовний ранок» запланований у Дубровицькому районі.

За матеріалами прес-служби РОДА.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews