Погода в Україні на середу, 12 грудня

11.12.2018 22:24   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

У середу в Україні буде мінлива хмарність. Майже на всій території країни очікується сніжно-дощова погода. Місцями у південних областях опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме -3...+5 градусів, удень -3...+7. Вітер змінних напрямків, переважно східний, північно-східний, південно-західний, північно-західний, південно-західний і північний, 1-8 м/с, посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

У північних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні переважно сніжно-дощова погода. Замерзання дощу і мокрого снігу на переохолодженій поверхні землі. Вночі температура повітря складе -2...0 градусів, удень – від -1 до +2. Вітер північно-західний, західний і північний, 4-7 м/с, посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність. У регіоні можливий невеликий дощ за даними Sinoptik.ua. В Одеській і Запорізькій областях очікується суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -3...+2 градуси, вдень повітря прогріється до 0...+4. Вітер північно-східний, західний, північно-західний і північний, 4-9 м/с, посилення швидкості вітру 15-24 м/с.

У Криму буде мінлива хмарність. На більшій частині півострова можливий невеликий дощ. Уночі температура повітря складе -1...+5 градусів. Денна температура повітря буде коливатися від +2 до +7. Вітер північний, північно-західний, південно-західний і західний, 3-9 м/с, посилення швидкості вітру 15-24 м/с.

У східних областях буде хмарно з проясненнями. У регіоні висока ймовірність мокрого снігу. Вночі до -2...+2 градусів, денна температура повітря складе 0...+4. Вітер південно-східний, східний, південно-західний і південний, 1-7 м/с, посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині регіону очікується переважно сніжно-дощова погода. Температура повітря вночі опуститися до -11...0 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть -3...+4. Вітер північний, північно-західний, південно-західний і західний, 1-4 м/с.

У Карпатах – мінлива хмарність. У регіоні висока ймовірність снігу. Температура повітря вночі до -1...0, вдень – до 0...+1 градуса. Вітер переважно східний, північно-східний, північно-західний, південно-східний та північний, 1-4 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважно сніжна погода. Замерзання дощу і мокрого снігу на переохолодженій поверхні землі. Вночі стовпчики термометрів покажуть -1...+1 градус, удень – від -1 до +2. Вітер північно-західний, західний і північно-східний, 1-7 м/с, посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews