Велика Британія продовжуватиме надавати Україні всебічну допомогу та підтримку, – Наливайченко

12.12.2018 15:57   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Справедливість

Велика Британія продовжуватиме надавати Україні всебічну допомогу та підтримку.

Про це під час перебування в Лондоні заявив лідер Руху “Справедливість” Валентин Наливайченко.

За його словами, Велика Британія залишається надійним і послідовним партнером України у питаннях протидії агресору, здійснення важливих реформ та подолання корупції.

Валентин Наливайченко наголосив, що всі зустрічі, які він проводить у столиці Великої Британії, дають підстави розраховувати на підтримку офіційного Лондона у складний для України час.

«У Лондоні я представляю підготовлений мною «Азовський пакет санкцій» проти агресора, який передбачає запровадження візового режиму, обмеження вільної конвертації рубля, припинення діяльності російського бізнесу в стратегічних галузях, зокрема в енергетиці і агробізнесі», – розповів лідер «Справедливості».

«Хочу підкреслити, що всі озвучені мною прохання про безпекову, оборонну, політичну та фінансову допомогу Україні позитивно сприймаються британськими партнерами», – підкреслив Наливайченко.

Нагадаємо, Україна залишається пріоритетом з огляду на довгострокову безпеку, стабільність та процвітання європейського континенту та є важливим напрямом для Великої Британії.

Зокрема, уряд Великої Британії у 2018-2019 роках планує надати Україні понад 35 млн фунтів стерлінгів для проведення реформ, боротьби з корупцією та підтримки інших сфер.

Крім того, за повідомленням The Daily Telegraph, Велика Британія планує збільшити військову підтримку України.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Справедливість