Погода в Україні на четвер, 13 грудня

12.12.2018 22:23   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

У четвер в Україні очікується мінлива хмарність. Майже на всій території країни прогнозується сніжна погода. Місцями в східних областях і в Криму опадів не передбачається. Температура повітря вночі складе -8...+3 градуси, вдень - -5...+7. Вітер змінних напрямків, переважно західний, південно-східний, південно-західний, південний, північно-східний і північний, 1-6 м/с. 

У північних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде сніжна погода. Вночі повітря охолодитися до -2...0 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть до 0...+1. Вітер північний, північно-західний, північно-східний і східний, 1-5 м/с. 

У південних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні можливий мокрий сніг. Уночі стовпчики термометрів покажуть -4...+1 градус, удень повітря прогріється до -1...+4. Вітер південний, південно-східний та південно-західний, 1-6 м/с. 

У Криму переважатиме мінлива хмарність. На півострові очікується суха погода за даними Sinoptik.ua. У Сімферополі можливий невеликий сніг. Уночі температура повітря складе -1...+3 градуси. Денна буде коливатися від до +7…+3. Вітер південний, західний і південно-західний, 2-7 м/с. 

У східних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. У Дніпропетровській і Харківській областях можливий невеликий сніг. Уночі до -3...0 градусів, денна температура повітря складе 0...+2. Вітер південний, південно-західний і південно-східний, 2-6 м/с. 

У західних областях – хмарна погода. У регіоні очікується сніжна погода. Температура повітря вночі опуститься до -8…-2 градусів, удень підніметься до -5...+3. Вітер західний, південний, південно-західний і південно-східних напрямків, 1-5 м/с. 

У Карпатах – мінлива хмарність. У регіоні очікується сніжна погода. Температура повітря вночі до -5…-4, удень до 0...+1 градуса. Вітер переважно північно-східний, північно-західний, південно-західний і західний, 1-4 м/с. 

У центральних областях переважатиме хмарна погода. У регіоні висока ймовірність снігу. Вночі стовпчики термометрів покажуть -1...+1 градус, удень – від 0 до +3. Вітер південний, західний, південно-східний та південно-західний, 2-6 м/с.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews