За вбивство жінки житель Рівненщини проведе 9 років за гратами

15.12.2018 10:31   Опубліковано : Марта Білик
Джерело: RvNews

За результатами підтримання Дубенською місцевою прокуратурою публічного обвинувачення в суді визнано винним 35-річного жителя Дубенського району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст.121 КК України (заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої).

Досудовим розслідуванням встановлено, що обвинувачений перебуваючи у лютому 2016 року в квартирі своєї знайомої, що в м. Дубно, під час побутової сварки завдав останній безліч ударів руками і ногами в область голови та тулубу. Травми виявилися несумісними із життям, молода жінка померла на місці події.

Із урахуванням позиції прокурора вироком суду першої інстанції за вчинення тяжкого злочину чоловіку  призначено покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.

Не погодившись із зазначеним рішенням суду, обвинувачений оскаржив його у апеляційному, а згодом і касаційному порядку.

У підсумку суд касаційної інстанції, так само і раніше - апеляційної, відмовив у задоволенні скарги засудженого, а вирок суду першої інстанції залишив в силі.

Найближчі 9 років засуджений проведе у місцях неволі.

За матеріалами Дубенської місцевої прокуратури


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews