«Кардинал-Рівне» вдруге у сезоні поступився «Енергії»

16.12.2018 12:29   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

“Кардинал-Рівне” вдруге у сезоні поступився львівській “Енергії” і опустився з другої на третю сходинку турнірної таблиці.

“Кардинал-Рівне” – “Енергія” – 1:2 (0:1)

Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, 10 тур

15 грудня 2018 року, Рівне, ДЮСШ-4

Без травмованого Павла Концеби, якого нещодавно прооперували. А також без Станіслава Гончаренка, який відбуваючи одноматчеву дискваліфікацію, спостерігав за грою з трибуни. З такими втратами вийшов “Кардинал-Рівне” на принциповий домашній бій із львівською “Енергією”.

Можливо, саме відсутність Станіслава Гончаренка на лаві запасних і стала причиною швидкого пропущеного господарями голу. Вже на 22-й секунді матчу Степан Струк гарматним ударом у дальню дев’ятку змусив капітулювати Ярослава Морикишку.

Такий початок приголомшив господарів. Перший по-справжньому небезпечний момент вони створили лише на 7-й хвилині гри, коли Андрій Пітуля врятував своїх після удару топ-снайпера Екстра-ліги Ігоря Салтанова.

Ще один чудовий шанс вирівняти цифри на табло господарі втратили перед самою сиреною на перерву. Андрій Ардашніков впіймав на протиході голкіпера “Енергії” і зряче бив у верхній кут – хрестовина.

Після перерви “Кардинал-Рівне” продовжив нагнітати ситуацію біля воріт Андрія Пітулі, який раз за разом виручав партнерів.

Моментів у рівнян було – безліч. В одному з епізодів чистий вихід віч-на-віч із воротарем не реалізував Максим Мануйленко, поціливши у стійку. Згодом з півметра мав добивати м’яч у ворота Ігор Салтанов – поперечина.

Вирівняти становище господарі зуміли за 5 хвилин до фінальної сирени, коли Андрій Пітуля зніс у власному штрафному майданчику Андрія Ардашнікова. Шестиметровий удар чітко виконав Максим Мануйленко – 1:1.

Цей фол Андрія Пітулі став для “Енергії” шостим у другому таймі. Здавалося б, чудовий шанс дотиснути суперника. Втім, у цю вирішальну мить Фортуна знову відвернулася від господарів. Банальна атака львів’ян завершилася ударом здалеку від Мар’яна Пелеха. Рикошет від Івана Іванюка і Тараз Кузь, який заслонив собою Ярослава Морикишку, допомогли м’ячеві транзитом від стійки влетіти у сітку воріт рівнян – 1:2.

Заключні хвилини господарі провели із п’ятим польовим на майданчику і мали шанс вдруге зрівняти рахунок. Практично в порожні ворота не влучив Віктор Кравцов.

Поразка – 1:2 стала третьою поспіль для “Кардинала” у сезоні. Після програшу “ХІТу” у чемпіонаті та тій же “Енергії” у “Фіналі восьми” Кубка ліги.

Прес-служба МФК “Кардинал-Рівне”


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews