Деякі львівські маршрутки змінять схему руху

19.12.2018 16:16   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Status Quo

У зв'язку із виходом на вулиці Львова великих автобусів, деякі маршрутки змінять схему руху. 

Про це повідомив керівник АТП-1 Орест Хамула, інформує портал депутатів Львівської міської ради, пише - Status Quo.

На комісії інженерного господарства депутати заслухали звернення управління транспорту  з проханням  погодити  фінансування з бюджету розвитку міського бюджету м.Львова ЛК АТП №1 як внески в статутний капітал на суму 23 000 000,00 грн.

Як повідомив керівник АТП-1 Орест Хамула, кошти передбачені на лізингові платежі за нові автобуси.

«Станом на сьогодні ми отримали всі 100 МАЗів і 25 електронів. Найближчим часом плануємо забрати із заводу ще 6 електронів, а на наступні - очікуємо. Загалом до кінця року їх має бути п’ятдесят».

Орест Хамула

Також Орест Хамула зазначив, що близько 50 МАЗів уже закріплено на маршрути. За його словами, зараз нові великі автобуси їздять на маршрутах 1А, 2А, 3А, 5А, 16, 29, 46, 47А і Експрес в Рясне. Планується випуск нових великих автобусів на маршрути, де зараз курсують малі автобуси – номер 9, 28 та 45. Але ці маршрути потребують незначного корегування, бо на деяких вузьких вулицях великий автобус не проїде. Тому точну дату запуску можна буде назвати після змін схеми, яку має затвердити виконавчий комітет.

Додамо, що наступного року заплановано придбати ще 100 низькопідлогових автобусів у рамках проекту «Міський громадський транспорт України».


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo