Благодійний ярмарок задля сина загиблого в АТО героя Максима Ляшука з Острожця

22.12.2018 23:38   Опубліковано : Віталій Тарасюк
Джерело: RvNews

 Шестикласники Малодорогостаївського ліцею разом із класним керівником Наталією  Гаврилів влаштували благодійний ярмарок, виручені кошти від якого передати п’ятирічному  Матвійку Ляшуку – сину загиблого в АТО Максима Ляшука з  Острожця.

Дитячій радості не було меж, коли він отримав малюнки, сувеніри та вишиті Наталією Іванівною прекрасні  картини – «Метрику» та «Тризуб». Його мама пані Ольга Ляшук щиро подякувала за запрошення і таке чудове дійство.

– Ви робите дуже потрібну справу, підтримуючи та допомагаючи людей, що опинились у складних життєвих умовах. Інколи  потрібна навіть не матеріальна допомога, а просто розуміння і порада. Дякую за те, що дозволили стати частинкою вашої класної родини, що вчите діток бути співчутливими та робити добрі справи. Наталіє Іванівно, дякую за науку, бо у свій час теж була Вашою ученицею. Дякую за чудові вишиті картини, вони прикрашатимуть наш з Матвійком дім. Дякую усім діткам та батькам, які взяли участь у підготовці до свята та окрема подяка від синочка за подаруночки!  

 

null
Фото автора

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews