Солдат з Рівненщини допоміг затримати на Львівському вокзалі злодія

24.12.2018 20:44   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Солдат за контрактом Тарас Буднюк, прямуючи у відрядження до міста Рівного, на залізничному вокзалі затримав чоловіка, який поцупив барсетку. Гвардієць затримав чоловіка одразу після скоєння злочину та передав правоохоронцям.

Тарас проходить службу за контрактом в першому батальйоні другої Галицької бригади Нацгвардії України у місті Львові, але родом з селища поблизу Рівного. Прямував у відрядження до військової частини 3055, що дислокується у Рівному. Гвардієць очікував свого потяга на пероні Львівського залізничного вокзалу, коли побачив чоловіка, що біжить. В руках у останнього знаходився предмет схожий на сумку. Чоловіка намагались наздогнати двоє молодиків.

Гвардієць не розгубився, швидко зреагував та знешкодив утікача. Коли ж двоє юнаків підбігли, з’ясувалось, що в одного з них цей чоловік поцупив барсетку з коштами та документами. Гвардієць та постраждалі передали зловмисника у руки правоохоронців.

Аліна Новікова, офіцер групи інформації і комунікації молодший лейтенант


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews