На Львівщині затримали крадіїв 10 номерних знаків

26.12.2018 19:28   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

Крадії номерних знаків залишали на місці скоєння злочинів записки з номерами телефону й вимогами заплатити тисячу гривень за повернення, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок
Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень
У Буську пограбували ювелірний магазин

Працівники Пустомитівського відділу поліції затримали вночі 25 грудня в селі Наварія двох злодіїв під час скоєння крадіжки номерних знаків з автомобілів. Ними виявились раніше судимий 31-річний житель Городок та 24-річний житель Пустомитівщини.

Правоохоронці з’ясували, що затримані причетні щонайменше до десяти крадіжок номерних знаків, які здебільшого знімали з автомобілів іноземної реєстрації. На місці скоєння злочину вони залишали записку з номером телефону та вимогою заплатити тисячу гривень за їх повернення. Речові докази правоохоронці вилучили.

Відтак, стосвоно затриманих відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, яка передбачає до п’яти років позбавлення волі. Про це повідомили в середу, 26 грудня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також опублікували фотосвідчення.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів