Як у Рівному посувається будівництво спорткомплексу на Макарова

26.12.2018 21:20   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

З початку осені, з вересня на відведеній під спорткомплекс ділянці по вул. Макарова працює техніка. Сьогодні вже добре видно, що зробили за цей період.

На об’єкті вже залили близько 1500 фундаментних паїв, облаштували каркаси та повністю зробили фундамент. Всього за три тижні будівельникам вдалося розрівняти територію і вирити котлован. По усьому периметру звели зовнішні стіни, висотою 3 метри. Зробили гідроізоляцію контуру самого комплексу.

null
 Фото прес-служба РОДА

Тепер будівельники готуються до перекриття цокольного поверху, який знаходиться над підвальним приміщенням та будуть влаштовувати монолітний залізобетонний каркас для першого поверху. Якраз там, де буде знаходитись майбутній ігровий майданчик і трибуни для глядачів.

Наразі тут працюють автомобільні крани, евакуатор, самоскиди, компресори, бетономіксери та бетононасоси.

null
 Фото прес-служба РОДА

Як розповіли будівельники, усі земельні роботи вони виконали ще до початку морозів. На сьогодні працюють з матеріалами, які мають антиморозні добавки. Тому морозна погода не заважатиме їхній роботі й технічні норми не будуть порушені.

Нагадаємо, перша черга спорткомплексу передбачає будівництво універсальної спортзали для ігрових видів спорту з трибунами на 3 тис. місць та з можливістю проведення змагань міжнародного рівня. Важливою особливістю масштабної спортивної споруди є те, що за потреби, він трансформуватиметься в концертний або виставковий зали.

Це буде багатофункціональна споруда на Рівненщині, до того ж єдиний подібний об’єкт на Західній Україні і один з небагатьох в країні.

null
 Фото прес-служба РОДА

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews