Погода в Україні на вихідні, 29 і 30 грудня

28.12.2018 22:25   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

На вихідних в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни в суботу і в неділю буде сніжно-дощова погода. Місцями в східних областях і в Криму опадів не передбачається. Температура повітря вночі складе -8...+7 градусів, удень 0...+10. Вітер змінних напрямків, переважно південний, західний, північно-західний, східний, південно-західний і південно-східний, 1-7 м/с.

У північних областях - мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно сніжна погода. Вночі від -5 до 0 градусів, вдень стовпчики термометрів піднімуться в межах 0...+3. Вітер південний, південно-західний, південно-східний та північно-східний, 1-5 м/с.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні можливий невеликий сніг. Вночі від -4 до +4 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +2...+8. Вітер західний, північно-західний, південно-східний, південний і південно-західний, 1-6 м/с.

У Криму - переважно мінлива хмарність. За даними Sinoptik.ua на півострові в суботу в регіоні опадів не передбачається. У неділю в Сімферополі, Севастополі, Ялті, Красноперекопську, Євпаторії можливий невеликий сніг. У Керчі, Феодосії - без опадів. Температура повітря вночі в межах -3...+7 градусів, удень - до +3...+ 10. Вітер західних, південно-східних, південно-західних, східних, північно-західних і південних напрямків, 1-8 м/с.

У східних областях - хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні - без опадів, у неділю висока ймовірність снігу. Температура вночі -8...-1 градус. Денна температура повітря складе -2...+2 градуси. Вітер південно-східних, західних, північно-західних, південно-західних і південних напрямків, 1-7 м/с.

У західних областях - хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні переважно сніжно-дощова погода. Температура повітря вночі до -3...+1 градуса, вдень -1...+4. Вітер східний, південно-східний, південний, західний і південно-західний, 1-4 м/с.

У Карпатах - мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні можливий невеликий дощ зі снігом. Температура повітря вночі від -1 до 0, вдень - від 0 до +2 градусів. Вітер південний, південно-східний, північно-західний, південно-західний і південно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях - хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні можливий невеликий сніг. Уночі стовпчики термометрів покажуть -6...0 градусів, удень 0...+4. Вітер південно-східних, південно-західних і південних напрямків, 1-5 м/с.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews