Четверо львів'янок переступили 100-річний ювілей

30.12.2018 22:31   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Status Quo

У грудні четверо львів’янок відзначили свої сто та більше років.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, пише - Status Quo.

У грудні четверо літніх львів’янок відзначили свої уродини: двом жінкам виповнилось по 100 років, і двом — по 101 році.

Зокрема, 6 грудня мешканка Львова Катерина Булаш відсвяткувала свої 101-ші уродини. Таку ж дату 26 грудня відзначила і львів’янка Ніна Медвєдєва. Також у грудні відсвяткувала свій сотий День народження Евеліна Власова: 27 грудня вона приймала привітання з нагоди ювілею. А 30 грудня відзначатиме сторіччя львів’янка-довгожителька Лідія Спиридонова.

З нагоди уродин працівники управління попри щирі привітання вручили чотирьом ювіляркам одноразову матеріальну допомогу у 5 тисяч гривень.

Загалом у 2018-му році свої столітні уродини відзначили 11 львів’ян, а свої 101 та більше років відсвяткували 14 мешканців Львова.

Нагадаємо, що одноразова матеріальна допомога у 5 тисяч гривень виплачується відповідно до розпорядження міського голови від 27.12.2017 № 778 "Про надання одноразової матеріальної допомоги особам, яким у 2018 році виповниться 100 і більше років" (зі змінами). Загалом у 2018 році на виплати одноразової допомоги для львів’ян-довгожителів у бюджеті передбачили 145 тис. грн. А з нагоди столітнього ювілею мешканцям Львова, попри матеріальну допомогу, вручають також вітальний лист від мера міста та пам’ятну монету.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo