Новорічні прикраси із Тернопільщини вподобали родини у США та Канаді (Фото)

01.01.2019 11:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Терен

Унікальні скляні ялинкові вироби із Тернопільщини прикрасили перед Новим роком домівки багатьох мешканців США та Канади, - пише Терен.

– Наше підприємство діє вже 15 років. Спеціалізуємось на виробництві новорічних іграшок. Виробляємо понад  400 найменувань. Понад 70% продукції реалізовуємо за кордоном. Щороку у європейські країни, США та Канаду відправляємо від 400 тисяч оригінальних ялинкових прикрас, – розповів засновник товариства «Орбітал», що в Теребовлі, депутат Тернопільської обласної ради Юрій Дзюбан.

За його словами, уся сировина, яку використовують під час виробництва новорічних іграшок – екологічно чиста, має відповідні сертифікати. Уже кілька років на підприємстві застосовують нові німецькі лаки, мають запатентовані авторські  розробки із застосуванням рідкого срібла та бісеру.

Крім того, тут випускають верхівки для ялинок, підвіски, дзвоники, фігурки відомих казкових героїв та персонажів мультфільмів. Цьогоріч до асортименту продукції додалися і  різноманітні свинки – символ 2019-го, Року Жовтої Земляної Свині, а також скляні кольорові кулі з побажанням щасливого Різдва й Нового року.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Терен