Погода в Україні на четвер, 3 січня

02.01.2019 22:25   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

У четвер в Україні очікується мінлива хмарність. Майже на всій території країни прогнозується сніжна погода. У південних областях та в Криму опадів не передбачається. Температура повітря вночі складе -11...+6 градусів, удень - -6...+6. Вітер змінних напрямків, переважно західних, південно-східних, південно-західний, південний, північно-західний і західний, 1-5 м/с. 

У північних областях - мінлива хмарність. У регіоні буде сніжна погода. Вночі повітря охолодитися до -5...-3 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть до -1...+1. Вітер південний, південно-західний і західний, 1-5 м/с. 

У південних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається за даними Sinoptik.ua. Уночі стовпчики термометрів покажуть -4...0 градусів, удень повітря прогріється до 0...+4. Вітер південний, південно-західний, південно-східний, північно-західний і західний, 1-5 м / с. 

У Криму переважатиме мінлива хмарність. На півострові без опадів. У Сімферополі, Євпаторії, Красноперекопську можливий невеликий сніг. Вночі температура повітря складе 0...+6 градусів. Денна буде коливатися від +3 до +7. Вітер північний, західний, північно-західний і північно-східний, 1-5 м/с. 

У східних областях - мінлива хмарність. У регіоні переважно сніжна погода. Вночі до -5...-2 градусів, денна температура повітря складе -2...+2. Вітер південний, південно-західний, північно-західний і західний, 1-5 м/с. 

У західних областях - хмарна погода. У регіоні очікується сніжна погода. Температура повітря вночі опуститься до -11...-3 градусів, удень підніметься до -6...-3. Вітер західних, південних, північних, північно-західних і південно-західних напрямків, 1-5 м/с. 

У Карпатах - мінлива хмарність. У регіоні очікується сніжна погода. Температура повітря вночі до -9...-3, вдень до -6...-3 градусів. Вітер переважно північно-східних, північних, північно-західних і західних напрямків, 1-4 м/с. 

У центральних областях переважатиме хмарна погода. У регіоні висока ймовірність снігу. Вночі стовпчики термометрів покажуть -7...-2 градуси, вдень - від -2 до +2. Вітер північний, західний і північно-західний, 1-5 м/с.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews