У Шумському районі листоноші обкрадали людей

05.01.2019 18:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Окрім того, що листоноші розносили пошту, вони привласнювали те, що їм не належало. Поліцейські зафіксували факти підробки підписів.

Зокрема 39-річна працівниця відділення зв’язку села Великі Дедеркали сфальсифікувала підпис своєї односельчанки, жительки села Шкроботівка. Замість неї поштарка підписалась у платіжній  відомості  про отримання грошової виплати у сумі майже 3400 гривень на тверде паливо, яку потерпілій, як малозабезпеченій, призначило управлінн соцзахисту. Щоправда, листоноша згодом повернула кошти потерпілій.

А 66-річний працівник відділення зв’язку села Кордишів підписався замість двох жителів села Мирове. Через це люди так і не отримали виплачених їм аграрним підприємством коштів за оренду землі, втративши 8 тисяч гривень.

У поліції факти кваліфіковали за частиною 1 статті 358 ККУ – підроблення документів. А дії листоноші із села Кордишів додатково будуть кваліфіковані, як привласнення коштів.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews