Жіноча команда БК «Рівне» на стадії чвертьфіналу припинила боротьбу за Кубок України

08.01.2019 11:52   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

Жіноча команда Баскетбольного клубу “Рівне” не змогла пробитися до “Фіналу чотирьох” Кубку України. У повторному чвертьфінальному матчі підопічні Валерія Жартуна не зуміли у Бердянську відігратися за домашню поразку від тамтешньої “Чайки-ДЮСШ” та поступилися 61:78. Тож, команда з Бердянська стала першим півфіналістом кубкового турніру.

На початку матчу гра була рівною, але ближче до завершення першої чверті морячки здійснили очковий ривок 7:0. У другій десятихвилинці вони продовжували контролювати хід подій і пішли на перерву за двадцятип’ятиочкової переваги 55:30.

У другій половині господаркам вдалося тримати суперника на очковій відстані, але радше це було завдання репутаційного характеру, бо усі крапки над І в цій парі було розставлено. 26 грудня у першому матчі у Рівному, в якому Чайка також здобула перемогу 78:64. У заключній чверті рівнянки зіграли більш злагоджено і досягли подвійної переваги 14:7. Але у підсумку все одно поступилися 61:78 (27:19, 28:11, 16:17, 7:14). А за сумою двох матчів перевага Чайки склала 31 очко.

Найрезультатитвнішою у звітному матчі очікувано стала лідер господарок Олександра Радулович – 22 очка. У рівнянок 16 очок та 6 підбирань на рахунку Людмили Спиридонової; Тетяна Гаврильчик додала 12 очок та 9 підбирань; 10 пунктів та 5 перехоплень на рахунку Лариси Стаднік.

Наступні матчі жіноча команда БК “Рівне” проведе 11 та 12 січня у Києві у рамках чемпіонату Жіночої Суперліги проти столичних “Київ-Баскет” та “Динамо-НПУ” відповідно. Найближча домашня гра відбудеться 19 січня, в якій рівнянки прийматимуть “Вінницькі блискавки”.

Чоловіча команда БК “Рівне” у рамках Вищої ліги, свої найближчі ігри проведе у Луцьку 12 та 13 січня проти тамтешнього “Старий Луцьк Університет”. Перед власними уболівальниками рівняни зіграють 20 та 21 січня та прийматимуть “Говерлу” з Івано-Франківська.

Інформаційна служба БК "Рівне"


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews