У Рівному закликають подарувати п'ятьом діткам новорічне диво

09.01.2019 08:27   Опубліковано : Марта Білик
Джерело: RvNews

П’ятеро учасників благодійної акції «Добро на Різдво» мріють про диво, яке може подарувати їм кожен з нас. Про це інформує Рівненська міська рада.

Рівненський міський Палац дітей та молоді сьомий рік поспіль допомагає дітям незахищених категорій знайти свого Миколая та повірити в Новорічну казку. За цей час здійснилось більше 80 дитячих мрій. Акція стартує традиційно 19 грудня і триватиме до 19 січня.

Цьогорічними учасниками стали:

Шестирічний Іван Петрушкевич, дитина з особливими потребами, якого виховує мама, мріє про іграшку на радіоуправлінні то ортопедичні ходунки.

Теняна та Микола Мамоти братик та сестричка з особливими потребами, Тетяна (5 років) мріє про дитячий велостпед, а Микола (2 роки) про конструктор «Lego».

Денис Дулюк (14 років), підлітка виховує бабуся, мріє про ноутбук для навчання та новий зимовий одяг.

Ольга Шульга (13 років) дівчинка з багатодітної родини, нещодавно втратила маму, дітей виховує батько. Захоплюється музикою, мріє отримати на Різдво власну флейту.

Головна мета акції «Добро на Різдво» – здійснення мрій дітей з особливими потребами, соціально незахищених та соціально вразливих категорій, тяжкохворих дітей, що потребують довготривалого лікування.

Палац дітей та молоді закликає кожного небайдужого спробувати себе в ролі Святого Миколая та долучитися до здійснення дитячих мрій. Ви можете зробити омріяні подарунки дітям, або ж перерахувати кошти на їх придбання Кошти перераховуються на рахунок ГО “Сприяння позашкільній освіті та соціальному захисту дітей та підлітків ПДМ”.

null

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews