На Різдво до рівненських поліцейських завітали вихованці будинку сімейного типу (Фото)

09.01.2019 15:26   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews
Традиційно в обласне управління поліції привітати з Різдвом Христовим і Новим роком приїхали вихованці будинку сімейного типу Оксани та Олександра Біруків із села Великий Олексин Рівненського району.

Невеличку концертну програму із колядками під власний музичний супровід, численними привітаннями сьогодні, дев’ятого січня, діти подарували поліцейським.  

«Приємно, що ми бережемо та цінуємо не лише християнські традиції, а й традиції, що започатковані на довірі, розумінні та взаємодопомозі, — зазначив начальник ГУНП в Рівненській області Валерій Самчук. — Із вихованцями будинку сімейного типу родини Біруків ми постійно підтримуємо дружні та тісні стосунки, завжди готові допомогти. Тож вкотре раді їх бачити на новорічно-різдвяні свята». 

Солодкі подарунки та слова вдячності за гостини поліцейські адресували гостям з побажаннями міцного здоров’я, достатку, сімейного затишку та подальших, таких же теплих і щирих зустрічей.

Також із різдвяними колядками та віншуваннями легкої служби, мирного неба, злагоди в родинах у новому році до поліцейських завітали колеги, військовослужбовці Нацгвардії.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 




Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews