У Тернополі встановили рекорд із наймасовішого виконання колядки

10.01.2019 12:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: tn.oblast.online

Одночасно колядку заспівало більше тисячі осіб, - пише tn.oblast.online.

Такий флешмоб влаштували в одному із торгових центрів міста. На захід зібралося більше тисячі осіб, які протягом півгодини виконували різноманітні колядки. Прийшли підтримати захід близько десятка хорових колективів.

Рекорд із наймасовішого виконання колядки внесли у Книгу рекордів України.

Як розповів організатор заходу Андрій Костюк, таким виконанням колядки вони хотіли донести частинку свята до тих українців, які наразі перебувають закордоном.

Такий флешмоб у Тернополі відбувається вже другий рік поспіль. Минулого року було зафіксовано 524 особи. Цього ж року учасників було вдвічі більше.

«Усіх присутніх фіксували, і через 4 дні ми скажемо точну кількість. Буде порахований кожен, хто прийшов. Але можемо сказати, що зібралося понад 1000 учасників», – розповів начальник міського управління культури Олександр Смик.

Окрім виконання колядки було проведено збір коштів на потреби дітей із інвалідністю За вечір вдалось зібрати більше 12 тис гривень.

 
 

Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: tn.oblast.online