Шокуючий випадок у Тернополі: медики їхали до хворого 40 хвилин

10.01.2019 23:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Терноград

Про шокуючий випадок повідомляє тернополянка Марія Аношкіна, - пише Терноград.

Допис без змін:

“Цікаво мені стало я працюю в аптеці сьогодні випадок був коли під закриття до мене прийшов чоловік в предінсультному стані я настільки злякалась що сама чуть інсульт не получила ,але факт в тому що зразу викликала швидку ,він відключився на той момент,в швидкій булу багато питань -ім‘я ,фамілію скільки років я їм сказала що срочно людина відключилась і я не можу того спитати ,вони їхали майже 40 хв бо в них перезмінка оказується ,за той час я намагалась привести чоловіка до тями всіма можливими способами ,навіть залізла в його тел щоб дозвонитись до родичів ,але питання за 40 хв людина могла би і вмерти невже так має бути???, – жінка це написала у соцмережі у групі Тернопільські плітки.

У коментарях до допису тернополяни обурюються, адже також стикалися із ситуацією, коли при виклику запитують про прописку. “Це типу як – вмирати можна тільки там де приписаний?”- з  пишуть у коментарях.

“Так буває у країні, в якій піццу привозять швидше, ніж приїздить швидка”, – пишуть читачі.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Терноград