На Карпенка горить квартира: літня жінка палила дровами (Оновлено)

14.01.2019 11:31   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: 20 хвилин

На місці працюють рятувальники. Горіти почало з кухні. Людей евакуювали, - пише 20 хвилин.

На Карпенка, 13 щось  горить – під’їхала пожежна машина, виводять людей, повідомив редакцію читач Андрій.

- Диму сильно не видно, але рух біля одного з під’їздів серйозний, - каже читач. – Нібито людей евакуйовують. Що саме сталось – поки не знаю.  

Горить квартира на 2 поверсі, повідомила речник управління держслужби з надзвичайних ситуацій в області Ірина Крупа.

- За попередніми даними, пожежа почалась з кухні, - каже Ірина Крупа. – На місці працюють рятувальники. Наразі на місце виїхав один пожежно-рятувальний автомобіль та представники штабу. За потреби залучатимуть іншу техніку.

Як розповіли сусіди на місці події, у квартирі на другому поверсі проживає самотня літня жінка. Власниця помешкання часто опалює квартиру дровами. А на першому поверсі нещодавно купили квартиру і зробили ремонт. 

Деталі згодом.

Андрій ШКУЛА, депутат округу №9:

- На Карпенка, 13 проблема. Одинока, старшого віку жінка вчинила пожежу. Сусіди кажуть, що трохи проблемна: тягне в квартиру всякий хлам, палить в квартирі патиками (!!!). Рятувальники пожежу локалізували. Частині сусідів допомагає «швидка», бо надихались диму й чаду. В квартирі знизу пошкодили майно (люди лиш ремонт зробили). Добре, що всі живі... 

На місці чекаємо представників обслуговуючого підприємства, аби все зафіксувати. Потім шукатиму варіантів допомогти з депутатського фонду. Люди, якщо маєте проблемних сусідів, інформуйте дідьничних та соціальні служби! 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 20 хвилин