Батьки залишили дворічну дитину вдома саму. Їх знайшли в одному із «злачних місць»

16.01.2019 18:40   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Малакава

У неділю, 13 січня, о 22:50 правоохоронці отримали виклик, що у квартирі на вулиці Вовчинецька у квартирі з відчиненими дверима залишили одного 2-річного хлопчика. Патрульні, які приїхали на виклик знайшли хлопчика на сходовій клітці, повідомили Курсу у патрульній поліції Івано-Франківської області. У квартирі нікого більше не було, пише - Малакава.

Патрульні викликали на місце працівників ювенальної превенції та передали їм дитину.

Маму дитини та батька уже знайшли, повідомила керівник обласної ювенальної превенції Алла Бойчук.

«Мама, як виявилося, наша «клієнтка» - стояла на обліку неповнолітньою, - розповіла Алла Бойчук. - Ми знаємо «злачні» місця у Франківську, де можуть бути батьки. В одному з них знайшли обох, і маму, і батька. Зараз їх везуть до нас».

Хлопчика госпіталізували до міської лікарні.

«В четвертій годині ночі прийняли рішення, щоби дитину взяли на обстеження. Дитина виглядала здоровою, стан загалом був задовільним, лише недоглянута», - додала Алла Бойчук. 

Працівники ювенальної превенції будуть вивчати обставини справи. В будь-якому випадку маму й тата покарають за невиконання батьківських обов’язків. 


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Малакава