На Рівненщині матір убитої на дорозі дівчини відмовилася від грошової компенсації водія-вбивці

16.01.2019 21:36   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Днями в Зарічному оголосили вирок 50-річному жителю цього містечка - водієві, який у нетверезому стані на смерть збив 17-річну дівчину. Зарічненський районний суд визнав його винним та засудив до позбавлення волі строком на 7 років і 6 місяців з позбавленням права керувати транспортним засобом строком на 3 роки, повідомили у прес-службі прокуратури Рівненської області.

Нагадаємо, що дорожньо-транспортна пригода сталася у вересні 2018-го року. Водій на «Таврії» вилетів на зустрічну, де збив дівчинку, яка йшла узбіччям дороги. Втім, не зупинився і далі врізався у паркан. Врятувати дівчину не вдалося, від отриманих травм вона загинула на місці аварії. Горе-керманич був сильно п’яний. У його крові виявили 2,53 проміле алкоголю, що значно перевищувало норму.

Матір загиблої дівчини цивільного позову не заявляла, проте під час слухання справи в суді приходила на всі судові засідання й просила у суду дати вбивці найвищу міру покарання за вбиту дочку. Водій не каявся, пробачення у неї не просив, давати показання відмовився і вибачився лиш в останньому слові.

Відомо, що матір відмовилася від грошей винуватця ДТП.  Суд при оголошенні вироку врахував обтяжуючу обставину, що водій на момент скоєння ДТП був п’яний. Пом’якшуючих обставин суд не знайшов.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews