Погода в Україні на четвер, 17 січня

16.01.2019 22:25   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

У четвер в Україні очікується мінлива хмарність. Майже на всій території країни прогнозується суха погода. У західних областях, у Криму та у Карпатах можливий невеликий сніг. Температура повітря вночі складе -9...+4 градуси, вдень - -2...+6. Вітер змінних напрямків, переважно південних, південно-західних, північно-західних, південно-східних і західних, 1-8 м/с. 

У північних областях - мінлива хмарність. У регіоні буде суха погода. Вночі повітря охолодитися до -7...-4 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть до -1...+2. Вітер південний, південно-західний і західний, 1-7 м/с. 

У південних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні буде без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть -9...-4 градусів, удень повітря прогріється до -2...+3. Вітер південно-західний, західний, північно-західний і південний, 1-7 м/с. 

У Криму переважатиме мінлива хмарність. На півострові можливий невеликий сніг за даними Sinoptik.ua. В Євпаторії, Красноперекопську - без опадів. Уночі температура повітря складе -4...0 градусів. Денна буде коливатися від 0 до +4. Вітер південний, південно-східний, західний і південно-західний, 1-6 м/с. 

У східних областях - мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Вночі до -13...-8 градусів, денна температура повітря складе -4...0. Вітер південний, південно-східний, північно-східний і східний, 1-7 м/с. 

У західних областях - хмарна погода. У регіоні очікується сніжна погода. Температура повітря вночі опуститься до -1...+2 градусів, удень підніметься до +2...+6. Вітер південних і південно-східних напрямків, 1-5 м/с, посилення швидкості вітру 15-24 м/с. 

У Карпатах - мінлива хмарність. У регіоні очікується сніжна погода. Температура повітря вночі до 0...+1, вдень до +2...+3 градуси. Вітер переважно південних і південно-східних напрямків, 1-4 м/с, посилення швидкості вітру 15-24 м/с. 

У центральних областях переважатиме хмарна погода. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть -10...-1 градус, удень - від -1 до +3. Вітер південно-західний, західний і південний, 1-5 м/с.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews