У Костополі заборонили "російськомовний культурний продукт" у всіх виявах

17.01.2019 00:31   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

У Костополі на Рівненщині заборонили використання російськомовного культурного продукту в будь-яких формах. Про це повідомило джерело Північ-інфо.

Відповідне рішення депутати Костопільської районної ради ухвалили ще у жовтні 2018-го року, втім тепер знову про це нагадують.

Що саме розуміється під поняттям «російськомовний культурний продукт в будь-яких формах» Костопільська РДА не тлумачить. Та можна припустити, що заборонено використання російськомовних пісень у маршрутках та кафе, фільмів та іншого російськомовного продукту, концертів російських співаків. А чи стосується це книг, художніх альбомів, творів та документів на новітніх носіях інформації, що поширюються російською мовою – невідомо. І напевне чиновники, що ухвалили таке рішення, мали б пояснити населенню більш детальніше, що саме з вище перерахованого вони мали на увазі.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews