Погода в Україні на п'ятницю, 18 січня

17.01.2019 22:25   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

У п'ятницю в Україні очікується переважно мінлива хмарність. На більшій частині країни буде суха погода. У північних, західних областях та в Карпатах можливий мокрий сніг. Температура повітря вночі коливатиметься в межах -5...+4 градусів, удень 0...+7. Вітер змінних напрямків, переважно північно-західний, західний, південно-західний, північний і південний, 1-5 м/с. 

У північних областях переважатиме мінлива хмарність. У регіоні очікується сніжна погода. Вночі повітря охолодитися до -3...+1 градуса, вдень стовпчики термометрів піднімуться до 0...+4. Вітер північно-західний, західний, південно-західний і північний, 1-5 м/с. 

У південних областях буде мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Вночі стовпчики термометрів покажуть -4...-1 градус, удень повітря прогріється до +2...+7. Вітер переважно південний, західний і південно-західний, 1-8 м/с. 

У Криму буде мінлива хмарність. На півострові очікується суха погода за даними Sinoptik.ua. Вночі температура повітря складе -2...+4 градуси. Денна буде коливатися від +7 до +9. Вітер південно-західний, північно-західний і західний, 1-9 м/с. 

У східних областях - мінлива хмарність. У регіоні буде без опадів. Уночі градусники покажуть -5...+1, денна температура повітря складе 0...+5 градусів. Вітер південний, південно-західний і західний, 1-8 м/с. 

У західних областях - мінлива хмарність. У регіоні очікується сніжна погода. Температура повітря вночі опуститься до -4...0 градусів, удень підніметься до +1...+7. Вітер південно-західний, північно-західний, північний і західний, 1-6 м/с. 

У Карпатах - мінлива хмарність. У регіоні можливий невеликий сніг. Температура повітря вночі 0...+2, вдень +1...+2 градуси. Вітер північно-східний, східний, південно-східний та північний, 1-4 м/с. 

У центральних областях буде мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть -4...+1 градус, удень - від +2 до +4. Вітер південний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-5 м/с.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews