Професійні бої зі змішаних єдиноборств ММА повертаються до Рівного

18.01.2019 14:23   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Рівне знову прийматиме професійний турнір зі змішаних єдиноборств ММА. Другого лютого у наше місто з'їдуться спортсмени з України і не тільки аби визначити між собою сильніших.

Турнір «RFP 68: Only forward» збере кращих з кращих. Наразі відомо, що відбудеться більше 10 професійних поєдинків серед яких будуть і можливі за чемпіона ліги Міжнародної ліги «Real Fight Promotіon».

Традиційно, окрім яскравих поєдинків на глядачів чекатиме шоу-програма та ще багато цікавого.

«Останній турнір на Рівненщині ми проводили влітку у Гощі. Нині ж активно готуємося. Зараз можу сказати, що всі хто прийдуть - не будуть розчаровані, як і було раніше. Професійний спорт є професійний спорт. Дуже високий рівень бійців і серйозна підготовка. Більше деталей повідомимо згодом», - розповів представник «Real Fight Promoton» у Західній Україні Богдан Романович.

Початок турніру 2 лютого о 19.00 у пабі «Сталева Гора». Більш детальніше про подробиці та учасників організатори розкажуть пізніше.

За матеріалами інформаційної служби «Real Fight Promotіon».

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews