На Прикарпатті затримали харків’ян, які обкрадали автомобілі

20.01.2019 14:39   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Бліц-Інфо
Наразі доведена причетність зловмисників до трьох фактів крадіжок та одного грабежу з елітних автомобілів на території Карпат, пише - Бліц-Інфо.

Читайте також

На Косівщині за день обікрали чотири будинки
На Прикарпатті працівниця ломбарду викрала золото

Працівники управління карного розшуку спільно з поліцейськими Яремчанщини  затримали   «на гарячому» трьох  чоловіків, які намагалися  обікрасти автомобіль. інформує прес-служба Нацполіції в області.

Затримані - жителів Харкова,  віком від 23 до 28 років. Щодо одного зловмисника розслідується кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 (Крадіжка) ККУ.

Група злочинців здійснювала протиправні дії  за допомогою  сканування дверей автомобілів. В автомобілі злочинців вилучено викрадені речі, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, грошові кошти, травматичний пістолет, номерні знаки і знаряддя скоєння злочинів.

Наразі їх затримано в порядку ст. 208 КПУ України, повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) та ч. 2 ст. 185 (Крадіжка)  ККУ.

Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу - тримання під вартою. 


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо