У підпільному цеху на Тернопільщині виготовили алкоголю на понад 1 млн грн

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно організованої групи у складі 3 осіб, що виготовляли алкоголь  у підпільному цеху та збували його на території Львівської та Тернопільської областей.

Слідством встановлено, що впродовж 2017-2018 років, троє тернополян облаштували  у нежитловому приміщенні одного із сіл Тернопільського району підпільний цех з виготовлення алкоголю. Свою продукцію зловмисники реалізовували жителям Тернопільської та сусідньої  області. Під час  проведених в межах кримінального провадження обшуків вилучено близько 3400 л незаконно виготовленої спиртосуміші, 8770 л спирту та 979 підроблених марок акцизного податку, всього на суму понад 1 млн грн.

Розслідування за ч.1 ст.199 (незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою використання при продажу товарів, збуту, а також збут підроблених марок акцизного податку), ч. 3 ст. 28 ч. 2 ст. 204 (незаконне виготовлення алкогольних напоїв шляхом відкриття підпільного цеху, вчинене організованою групою,), ч. 3 ст. 28 ч. 1 ст. 204 (незаконне придбання з метою збуту, зберігання з цією метою, транспортування з метою збуту та збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв, вчинене організованою групою) КК України завершено.

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Прес-служба прокуратури Тернопільської області