У реанімаційному відділенні тернопільської лікарні померла африканська студентка

23.01.2019 00:25   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернополяни
У реанімаційному відділенні 1-ої міської лікарні Тернополя 21 січня померла 25-річна громадянка Сьєрра-Леоне, яка навчалася у ТНЕУ. Вчора її без свідомості із залізничного вокзалу міста ушпиталила БШД, - пишуть Тернополяни.

Лікарі зі всіх сил боролися за її життя, але врятувати не змогли. Що саме стало причиною смерті молодої дівчини встановить судмедекспертиза. Тіло іноземної студентки вже направили на розтин.

За інформацією журналістів сайту «Тернополяни», спричинити раптову смерть міг «букет» недуг, якими хворіла загибла.

Як повідомили в мед закладі, дівчина мала серйозні проблеми із здоров’ям. На момент госпіталізації у неї діагностували ряд хвороб: вірус гепатиту В і С, туберкульоз, цироз печінки, поліорганна недостатність, серцева недостатність, анорексія, хронічний панкреатит, набряк та недостатність нирок, анемія, сольовий діабет, дисфункція жовчного міхура. Життєво важливі органи перестали повноцінно функціонувати, що й призвело до летального випадку.

Про смерть африканської студентки вже повідомили посольство республіки Сьєрра-Леоне.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернополяни