Голова обласної ради Віктор Овчарук бере участь у 12-му Форумі «Європа-Україна»

24.01.2019 18:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернопільська облвсна рада

24-25 січня 2018 року в місті Жешуві (Республіка Польща) відбувається  12-й Форум Європа-Україна. Головна тема форуму: «Україна і Європа. Співпраця після 2019». Форум є одним із ключових міжнародних заходів у Польщі, присвячених  питанню співпраці та формуванню об’єктивного бачення спільних проблем Європи та України, та становить можливість для обміну думками, позиціонування поглядів, напрацювання цікавих бізнес-контактів та бізнес-проектів. 

Цьогоріч тут обговорюють актуальні питання понад 1200 осіб, відбуваються понад тридцять панельних дискусій на тему розвитку політичної та економічної співпраці між Україною та іншими європейськими країнами.

2

У рамках форуму діє Східний виставковий Ярмарок, під час якого презентовано десять регіонів. На виставці представлена також Тернопільщина.

На 12-му  Форумі йдеться про  продовження реформи та модернізації України в ситуації 2019 року, можливість України скористатися співпрацею з країнами Європейського Союзу та НАТО, про наступні кроки  для забезпечення подальшого розвитку країни та її інтеграції з європейськими та євроатлантичними структурами.

3

Тематичний блок «Міжнародна політика» включає панельну дискусію «Старіння населення – соціально-медичний виклик», участь у якій взяв голова обласної ради Віктор Овчарук. Очільник Тернопільщини зазначив: «У рамках концепції «моральні аспекти перспективи старіння» увага має бути  спрямована на суспільно визнані та прийняті моральні цінності, норми, що легітимно практикує суспільство, і на ту роль, яку вони відіграють у соціальній інтеграції різних поколінь».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопільська облвсна рада