Організатори підпільного виробництва побутової хімії постануть перед судом на Рівненщині

26.01.2019 14:23   Опубліковано : Марта Білик
Джерело: RvNews

Оперативники Управління захисту економіки в Рівненській області спільно з слідчими області за процесуального керівництва обласної прокуратури направили до суду справу відносно групи осіб, яка організувала діяльність підпільного цеху із виготовлення хімічної побутової продукції.

Досудовим розслідуванням правоохоронці встановили, що група з трьох осіб налагодила «схему» виробництва та реалізації на території Рівненської області фальсифікованої хімічної побутової продукції.

Усі хімзасоби продавали під торговими марками «Ariel», «Tide» та «Vizir», право власності на які належить компанії «The Procter & Gamble Company».

Цех знаходився на території міста Рівне. Реалізовували продукцію по західному регіону України.

Організатором виявився 37-річний мешканець Хмельницької області, який контролював та розподіляв кожному учаснику свій напрямок роботи.

Так, в ході оперативних заходів співробітники Управління захисту економіки в Рівненській області задокументували протиправну діяльність кожного з учасників.

Під час проведення санкціонованих обшуків за адресами розташування підпільного цеху та за місцями мешкання фігурантів працівники поліції вилучили сировину для виготовлення продукції, готову продукцію та знаряддя для виготовлення хімзасобів. Загальна вартість вилученого складає майже 1,5 мільйона гривень.

Слідчими обласного управління поліції доведено створення фігурантами організованої групи та повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару, вчинене організованою групою), ч. 3 ст. 28 (Вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією), Кримінального кодексу України.

Наразі досудове розслідування закінчено, а матеріали справи з обвинувальним актом передано до суду.

Управління захисту економіки в Рівненській області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews