Успішна письменниця Ірина Баковецька-Рачковська проведе у Рівному арт-тренінг

28.01.2019 14:23   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

На Рівненщині багато творчих людей, але чимало з них не наважуються випробувати власні сили, реалізувати ідеї та наблизитись до здійснення мрій.

null
 

Ірина Баковецька-Рачковська, письменниця та виконавиця, голова Рівненської обласної організації Спілки письменників України, вже не вперше проводить серію тренінгів для творчих людей.

Перші заняття успішно стартували минулоріч, а тепер з новими силами та ідеями письменниці з Березного матимуть продовження і в 2019 році.

Так, 16 лютого усіх бажаючих чекають на одноденному інтенсиві!

«Багато хто цікавиться продовженням арт-тренінгів, адже грудневу зустріч було перенесено у зв'язку із особистими питаннями та дописанням нової майбутньої книги. Отож, пишіть у приват», - розповідає Ірина Баковецька-Рачковська. - Авторський курс тренінгів насамперед для тих, хто хоче реалізувати себе в творчості але не знає, з чого почати, як долати негаразди та встигати при цьому жити».

 

null
Фото з мережі Інтернет

Ірина Баковецька-Рачковська - непересічна письменниця, громадська діячка та мама трьох дітей, що встигає будувати успішну кар’єру і при цьому приділяти час та увагу сім’ї. Ірина – Голова Рівненської організації Спілки письменників Рівненщини. Для виконання власних творів вона заснувала новий жанр, який ніхто не в змозі скопіювати чи повторити. На початку 2018 року пані Ірина випустила у світ психологічний детектив «Пластилін», що наробив ґвалту в різних пристойних і не дуже колах і в короткий термін потряс літературний простір України. Ця енергійна жінка хоче допомогти талановитим людям, що стають на стежку реалізації власного потенціалу.

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews