PIN-код не потрібен: Приватбанк готує сюрприз для українців

28.01.2019 16:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: ukr-space.com

ПриватБанк готується випустити термінали самообслуговування з підтримкою FaceID. Тобто термінал зможе розпізнавати обличчя клієнтів. Користуватися PIN-кодом стане не обов’язково.

Щоб скористатися послугою, потрібно буде авторизуватися. У додаток Privat24 прийде push-повідомлення для підтвердження цієї операції. Якщо клієнт не бажає авторизуватися, для входу, як раніше, може використовувати PIN-код, повідомили у прес-службі банку.

Нову технологію ще тестують. Камери поки працюють не точно. Замість клієнта можуть розпізнати людину, яка стоїть у черзі.

Людину ідентифікуватимуть за позицією вух і очей. Зміна зачіски на впливатиме на результат операції.

Також, варто нагадати, що раніше повідомлялося про те, що Приватбанк у березні 2019 року запустить нову версію Приват-24 для Android і iOS. Розробка велася з серпня 2018 року. До кінця 2019 року заплановано перехідний період. До цього буде працювати стара версія сервісу.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ukr-space.com