Погода в Україні на вівторок, 29 січня

28.01.2019 22:25   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

У вівторок в Україні прогнозується мінлива хмарність. Майже на всій території країни очікується сніжно-дощова погода. У Криму переважно без опадів. Температура повітря вночі складе -7...+7 градусів, удень -4...+11. Вітер змінних, переважно південно-східний, східний, південно-західний, південний і північно-східний, 1-7 м/с.

У північних областях буде мінлива хмарність. У регіоні очікується переважно сніжна погода. Вночі градусники покажуть до -7...0, вдень температура - від -1 до +2 градусів. Вітер північно-східний, східний, південно-східний та південний, 1-6 м/с.

У південних областях - мінлива хмарність, у регіоні буде сніжна погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -3...+4 градусів, удень повітря прогріється до +3...+5. Вітер східний, південно-східний та північно-східний, 1-6 м/с.

У Криму прогнозується мінлива хмарність. На півострові опадів не передбачається. В Ялті можливий невеликий дощ. Уночі температура повітря буде коливатися в межах +4...+7 градусів. Денна температура повітря складе від +9 до +11. Вітер південних, східних і південно-східних напрямків, 1-7 м/с.

У східних областях - мінлива хмарність. У регіоні буде сніжно-дощова погода. Вночі температура повітря -13...-4 градуси, денна становитиме -4...+1. Вітер південний, південно-східний та східний, 1-7 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону буде переважно сніжно-дощова погода. Температура повітря вночі опуститися до -5...+1 градуса, вдень стовпчики покажуть +2...+4. Вітер південно-східний, східний, південно-західний і південний, 1-5 м/с.

У Карпатах - мінлива хмарність, у регіоні можливий дощ зі снігом. Температура повітря вночі до -1...+3, удень - до +1...+3 градусів. Вітер переважно південно-східний, східний і південний, 1-4 м/с.

У центральних областях - мінлива хмарність. У регіоні буде переважно сніжна погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -4...+1 градус, удень - до +1...+3. Вітер південно-східний, південний і східний, 1-5 м/с.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews