Погода в Україні на середу, 30 січня

29.01.2019 22:25   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

У середу в Україні буде мінлива хмарність. Майже на всій території країни очікується сніжно-дощова погода. У східних, місцями у південних областях і в Криму опадів не передбачається. Температура повітря вночі складе -4...+8 градусів, удень +1...+14. Вітер змінних напрямків, переважно південно-східний, східний, північний, південний і північно-східний, 1-7 м/с, погіршення видимості до 500 метрів.

У північних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні переважно сніжно-дощова погода. Вночі температура повітря складе 0...+2 градуси, вдень - від +2 до +4. Вітер південно-східний, північно-східний, південний та східний, 1-6 м/с, погіршення видимості до 500 метрів.

У південних областях - мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Місцями можливий невеликий дощ за даними Sinoptik.ua. Уночі стовпчики термометрів покажуть 0...+5 градусів, удень повітря прогріється до +3...+9. Вітер південний, південно-східний та східний, 1-6 м/с, погіршення видимості до 500 метрів.

У Криму буде мінлива хмарність. На більшій частині півострова опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +3...+8 градусів. Денна температура повітря буде коливатися від +10 до +14. Вітер південний, південно-східний та східний, 1-5 м/с.

У східних областях буде хмарно з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Вночі до -4...0 градусів, денна температура повітря складе +1...+4. Вітер південно-східний, східний і південний, 1-6 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині регіону очікується переважно сніжно-дощова погода. Температура повітря вночі опуститися до -4...-2 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +1...+4. Вітер північно-східний, східний, південно-східний та північний, 1-4 м/с, погіршення видимості 500 метрів.

У Карпатах - хмарна погода. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до -3...-2, вдень - до +3...+4 градусів. Вітер переважно північно-східний, південно-східний, східний та північно-східний, 1-4 м/с, погіршення видимості 500 метрів.

У центральних областях - мінлива хмарність. У регіоні буде переважно сніжна погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -1...+1 градус, удень - від +3 до +5. Вітер південно-східний, східний і південний, 1-5 м/с, погіршення видимості до 500 метрів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews