Погода в Україні на вихідні, 2 і 3 лютого

01.02.2019 22:25   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

На вихідних в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни в суботу і в неділю буде суха погода. Температура повітря вночі складе -4...+8 градусів, удень +1...+15. Вітер змінних напрямків, переважно південний, південно-західний, північно-східний, південно-східний та східний, 1-7 м/с.

У північних областях - мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. Вночі від -3 до +2 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +1...+5. Вітер південний, південно-східний та східний, 1-5 м/с.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні переважно суха погода. Вночі від 0 до +5 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +3...+12. Вітер східний, південно-східний, північно-східний і південний, 1-7 м/с.

У Криму - переважно мінлива хмарність. За даними Sinoptik.ua на півострові в суботу опадів не передбачається. У суботу в Сімферополі, Керчі можливий невеликий сніг. Температура повітря вночі в межах +2...+8 градусів, удень - до +7...+15. Вітер східних, південно-східних, південно-західних і південних напрямків, 1-6 м/с.

У східних областях - хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні - без опадів. Температура вночі -4...+2 градуси. Денна температура повітря складе +1...+6 градусів. Вітер східних, південно-східних і південних напрямків, 1-5 м/с.

У західних областях - хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні переважно суха погода. Температура повітря вночі до +1...+5 градусів, удень +6...+14. Вітер південний, південно-східний, південно-західний і південно-східний, 1-5 м/с.

У Карпатах - мінлива хмарність. У суботу і в неділю - без опадів. Температура повітря вночі від +4 до +6, удень - від +7 до +10 градусів. Вітер південний, південно-східний та південно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях - хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть -2...+3 градуси, удень +3...+6. Вітер південно-східних, східних і південних напрямків, 1-5 м/с.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews