Вихованки бережанського гуртка «Екологічна стилістика» перемогли у Всеукраїнському конкурсі «Моя країна - Україна! - 2018»

02.02.2019 16:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Вихованки бережанського гуртка "Екологічна стилістика" перемогли у Всеукраїнському конкурсі "Моя країна - Україна! - 2018". Про це повдомялють у групі «Береж Інфо» у Facebook:

«9 перемог на Всеукраїнському фотоконкурсі "Моя країна - Україна!" 2018У фіналі всеукраїнського конкурсу за 2018 р., що відбувся у Національному еколого-натуралістичному центрі у м. Київ переможницями стали вихованки гуртка "Екологічна стилістика" ЦДЮТ м. Бережани (кер. гуртка: Х. Б. Димашевська), учениці Бережанської школи-гімназії з наступними результатами:

-Дипломами І степеня у номінації "Жанрове фото" нагороджені: Середа Карина - 99 балів, Середа Яна - 98 б., Гурко Христина - 95 б., Цапок Дарія - 93 б.;

-у номінації "Репортажний портрет" всі 100 балів здобули Лідія Герасимів та Дарія Цапок;

-2 дипломи ІІ ступеня у номінації "Живий світ" - Дарія Цапок;

-Диплом ІІ ступеня у номінації "Пейзаж" з фотографією бережанського ставу нагороджена Даніела Чавес Гонсалес», - йдеться у повідомленні.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews