У Рівному ошукали подружжя стареньких

Обмінявши їм справжні гроші на сувенірні. Це були всі їхні заощадження

02.02.2019 18:06   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

На Рівненщині поліція розшукує чоловіка і жінку з характерною етнічною особливістю, що в обласному центрі ошукали подружжя пенсіонерів. Вони обміняли їхні справжні гроші на сувенірні, пише Північ-інфо.

Подружжя повірило в історію з заміною купюр і так потрапило на гачок шахраїв.

Пенсіонерам на домашній телефон ще 30 січня зателефонувала жінка, видаючи себе за працівника пенсійного фонду. Вона сказала, що необхідно взяти всі гроші і прийти до них, аби замінити купюри. 86-річнй чоловік з 91-річною дружиною у легенду повірили, але повідомили, що не зможуть прийти – через кволість.

Тоді жінка сказала, що прийде сама. І таки прийшла – вже через п’ять хвилин після дзвінка. Разом із нею був невідомий чоловік.

null
 Фото Північ-інфо

Щоб жінка переписала номерні знаки, подружжя винесло їй усі заощадження, а саме 26700 гривень. Під час «перепису» справжні купюри замінили на сувенірні. Старенькі дізналися про це тільки тоді, коли прийшли до банку, щоб купити валюту.

Нині правоохоронці шукають цих шахраїв. Як повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області, чоловік та жінка обоє чорняві, на вигляд мають 30-40 років, характерної етнічної ознаки.

 Джерело:http://piwnich.info

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews