Поблизу Львова іноземки обікрали торгівельний центр

04.02.2019 19:27   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Status Quo

Поліцейські викрили двох іноземок, причетних до крадіжок з торгівельного центру поблизу Львова.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок
Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень

Громадянкам Азербайджану віком 24 та 23 роки загрожує до п’яти років позбавлення волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, пише - Status Quo.

В Пустомитівський відділ поліції впродовж 3 лютого звернулися працівники п’ятьох магазинів, розташованих у торгівельному центрі у селі Сокільники. Усі вони повідомили про те, що з приміщень магазинів були викрадені товари.

Поліцейські встановили, що до скоєння злочинів причетні дві громадянки Азербайджану віком 24 та 23 роки, які приїхали в Україну з туристичною метою і тимчасово оселилися у Львові. Іноземки викрали одяг, жіночі сумки та інші речі.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до п’яти років позбавлення волі.

Зараз поліцейські перевіряють зловмисниць на предмет причетності до скоєння інших злочинів, проводять досудове розслідування.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo