У Рівному презентував свої детективи Віктор Янкевич

05.02.2019 00:30   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

В Рівненській обласній бібліотеці для молоді відбулася презентація соціального детективу «Тенета» та роману «Копія» молодого письменника Віктора Янкевича. Книги вийшли друком у тернопільському видавництві «Навчальна книга-Богдан».

null
 Віктор Янкевич. Фото - прес-служба

Автор родом з Кременеччини. Працює в жанрі детективної прози, а свої перші твори опублікував в літературно-мистецьких журналах України. Сюжети його книг динамічні та захоплюючі.

null
Фото - прес-служба

Детектив соціального характеру «Тенета», розповідає про безпеку та небезпеку соціальних мереж і вічну проблему непорозумінь між поколіннями. Книга була представлена автором на конкурс «Найкраща книга Маріупольської книжкової толоки».

null
Фото - прес-служба

Роман «Копія» присвячений проблемам взаємовідносин батьків і дітей, кохання, невідкупних гріхів та спокути. Позитивну оцінку творчості автора дав відомий письменник, володар гран-прі «Коронація слова-2013» Богдан Коломійчук.

null
Фото - прес-служба

Ведуча представила письменника та підкреслила, що його твори увійшли ТОП-5 кращих детективів України 2018 року. На зустрічі Віктор Янкевич розповів, що мрію дитинства − писати книги −  здійснив у 25 років. Він представив свої романи, які ґрунтуються на реальних фактах. Письменник підкреслив, що книга «Тенета» розрахована більше на дорослих і він сподівається, що прочитавши її, батьки поцікавляться, в яких соціальних мережах сидять і з ким спілкуються їх діти. Він заінтригував присутніх незвичними історіями з романів та зауважив, що продовження їх можна дізнатися зі сторінок книг, які наявні в бібліотеці. Автор зазначив, що зараз працює над новим романом. А на завершення він поспілкувався з присутніми та відповів на їх запитання. Гості мали можливість придбати книгу та отримати автограф письменника.

null
Фото - прес-служба

 

null
Фото - прес-служба



 

 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews