У Рівному підпалили ресторан (Фото)

05.02.2019 07:27   Опубліковано : Марта Білик
Джерело: RvNews

Вчора, четвертого лютого, близько першої ночі на вулиці Степана Бандери обласного центру у приміщенні ресторану виникла пожежа, яку було ліквідовано близько п’ятої ранку.

Вогнем повністю знищено зал №1, зону мангала, коридор при вході, покрівлю даху, а також частково пошкоджено приміщення кухні, винний погріб, зал №2, зону бару.

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

На місці події працівники державної служби з надзвичайних ситуацій, експерти науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, працівники вибухотехнічного відділу та слідчо-оперативна група Рівненського відділу поліції провели додатковий огляд. За його результатми поліцейські виявили залишки автомобільних шин із характерним запахом паливно-мастильних матеріалів.

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

 

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України, в рамках якого встановлюються особи, причетні до злочину.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews